Get Adobe Flash player

Betonelementer

Vi har den nødvendige ekspertise når det kommer til betonelementer

Når du har brug for betonelementer, har du brug for en stærk samarbejdspartner, der kan sikre dig at aftaler om levering bliver overholdt.

Erfaring er en vigtig brik på dette område, der sikrer at du får som betalt for. Vi samarbejder med de bedste firmaer på markedet. Heraf kan nævnes Give Elementfabrik A/S, Byggebjerg Beton A/S,  HC-betonelementer i Karrebæksminde, Perstrup Betonindustri A/S og Aug. Olsen´s Efterfølger A/S.

Vores store erfaring på området og kendskab til de rette samarbejdspartnere gør, at vi kan varetage opgaver på kortest mulig tid, og det kan mærkes på prisen i sidste ende. Erfaring og ekspertise er nødvendig i denne sammenhæng, hvor der er meget store betonelementer at producere og rykke rundt med.

Vi kan levere praktisk talt alle former for betonelementer

Vi leverer praktisk talt alle former for betonelementer og vi sætter en ære i, at alle leveringsaftaler bliver overholdt, da vi er klar over at unødvendig venten kan blive dyrt for kunden, for hver dag der går. Dermed har du fundet den rette samarbejdspartner og der er praktisk talt ikke den opgave vi ikke kan klare. For at nævne en del af vores produkter: A-elementer, L-elementer, T-elementer, kanalelementer, frontvægte, korngrav, vaske og fyldeplads, hovedkanaler, tanke, overdækninger og siloer.

Dermed er der praktisk talt ikke den ordre vi ikke kan klare og vi står altid klar til at tage imod din bestilling på Tlf. Øst 55 72 65 70, for Lolland Falster og Sjælland og Tlf. Vest 75 73 26 76, for resten af landet. Du kan også vælge at kontakte os igennem vores hjemmeside, hvor du nemt og enkelt kan indtaste dine oplysninger og spørgsmål, igennem feltet kontakt.

Du er altid velkommen til at kontakte os

Vi anbefaler i alle tilfælde, at du kontakter os og hører mere, for vi kan ofte rådgive dig til at finde den rette løsning, når det kommer til betonelementer, og hjælpe dig til at tage den rette beslutning. Vi er den samarbejdspartner der kan sikre dig det bedste resultat til den rigtige pris, og da vi sætter en ære i at overholde alle aftaler, til aftalte tid og pris, er vi den sikre samarbejdspartner i forbindelse med tungere opgave.